HI, IK BEN SANNE

Social media-coach. Instagram-lover. Structuurjunkie. Mama van 2 jongens. Tennisfanaat. Gek op het buitenleven.

Na ruim 10 jaar in de jeugdhulpverlening gewerkt te hebben, heb ik het roer omgegooid. Ik wilde graag meer vrijheid en mijn werk afstemmen op ons gezin. Maar mijn passie om mensen te coachen vanuit oprechte betrokkenheid en interesse bleef bestaan.

Mijn oma maakte vroeger van die prachtige grote legpuzzels. Tegenwoordig is het ook weer helemaal hip. Puzzels met idyllische landschappen of reusachtige dieren. Prachtig. Maar de puzzels zijn te groot om in één keer af te maken. Ze worden weer aan de kant gelegd en er later weer bij gepakt. Zo voelde mijn reis van het opzetten van mijn eigen bedrijf ook. Eerst vond ik de hoekjes van mijn eigen puzzel. Vervolgens maakte ik de puzzel steeds verder af. Ik volgde opleidingen, trainingen en cursussen om mijn puzzelstukjes op de juiste plek te leggen en mijzelf als social media-coach te specialiseren. Mijn puzzel is inmiddels al een tijdje af en hij is prachtig geworden! Als social media-coach kan ik mijn grote passie voor het coachen blijven uitvoeren. De vrijheid van het ondernemen vind ik erg fijn en mijn behoefte om zinvol, strategisch en analytisch bezig te zijn past hier perfect bij. 

EN NU BEN IK ER VOOR JOU

  • Omdat jij als ambitieuze ondernemer geen zin hebt om je tijd te verdoen in het aanrommelen op social media. Jij wilt je tijd zinvol inzetten, strategisch te werk gaan en resultaten boeken (lees; klanten binnen halen).
  • Omdat jij tips wilt krijgen die verder gaan dan de huis-tuin-en-keukentips die je overal op internet kan vinden.
  • Omdat je soms vastloopt in je kokervisie en het dan heel prettig én waardevol is, dat er iemand met een helikopterview met je mee denkt. Zo kom jij tot nieuwe inzichten en creatieve ideeën.
Social media doe je er niet even bij. Het is dé plek waar jouw klanten zich bevinden. Dan wil je, nee, dan móet, jij daar toch ook sterk aanwezig zijn?! Zie jij net zoveel kansen liggen als ik in jouw social media?

Sanne